shtëpi >> Sitemap >> shqiptar
 

Software Memory card dhënat e shërimit

Memory card dhënat e shërimit software çast rimëkëmbet fotografi humbur dhe dosjet nga kartën e kujtesës. Software rimëkëmbet dhënave humbur për shkak të fshirja aksidentale, formate të shpeshta disk, virus software dhe situata të tjera të humbjes së të dhënave. Card recovery software thellë Scans kartën tuaj të kujtesës dhe të rimëkëmbet fotografi dhe dosjet nga kartën e kujtesës. Data recovery software rikthen Card humbur dosjet dhe dosjet ose fshihet nga shumëllojshmëri formatesh kartën e kujtesës, duke përfshirë SD, XD, CF, MMC, miniSD, microSD card dhe ofron të plotë të dhënat e shërimit nga të gjitha llojet e kartat e kujtesës (kujtesës XD kartë shërim, shërim kartë flash, SD kartë të dhënat e shërimit, etj) në më pak kohë.

Të dhënat e shërimit software për kartë memorie rimëkëmbet Fotografitë, Piktura, audios, video dhe fotografi nga karta e kujtesës Edhe kur një tjetër mesazhet e zakonshme e gabimit në ekran është parë gjatë qasjes kartën në PC. Ne gjithashtu provid shërim të dhënave kartë memorie software për përdoruesit e Mac të rifitoj të dhënave nga lloje të ndryshme të kartave të kujtesës për Apple Macintosh OS X pajisjeve të instaluara.

procesoni unike shërim për të gjetur shpejt dhe lehtë:

Memory card recovery Step2 step3
Zgjidh shërim Mode   Scan pajisjen tuaj / PC   Shiko gjetën të dhëna dhe për të shpëtuar në çdo vend sipas dëshirë të pajisjes tuaj magazinimit.

Të dhënat rimëkëmbet në situata të ndryshme

gabimi njerëzor

gabimi njerëzor

Humbjen e të dhënave mund të jetë rezultat i Improperia disk shpeshta format madje edhe fshirjen e file aksidentale, menaxhimin ose kartën e kujtesës.

Gabimet e sistemit të krijuara

Gabimet e sistemit të krijuara

Gabime të ndryshme të sistemit të tilla si dështim Hardware, gabimet e sistemit të përbashkët të tilla si "nuk Drive formatuar 'etj rezultate në humbjen e të dhënave tuaja të rëndësishme.

Virus Software

Virus Software

Dështimi software është arsyeja kryesore e logjikës u rrëzua ose të korruptuar të dhënave nga kartën e kujtesës.

Për shkak të korrupsionit të kartave të kujtesës

Për shkak të korrupsionit të kartave të kujtesës

Nëse jeni të tërhequr kartën e kujtesës nga kamera ose lexues letrash me bira për transferimin e fotografi, të cilat mund të çojnë në korrupsion e kartave të kujtesës.

Rritje e energjisë

Rritje e energjisë

Dështimi i papritur pushteti mund të jetë shkaku i humbjes së të dhënave. Fotografi në kartën e kujtesës mund të humben nëse një dështim të pushtetit ndodh dhënat kopjuar në mes të sistemit kompjuterik.