Card памет за възстановяване на данни софтуер

Лесно е да използвате карта с памет софтуер за възстановяване на данни незабавно възстановява всички загубени данни поради случайно изтриване, чести формати дискове , софтуер, вируси и други ситуации, загуба на данни. Карти с памет файлове извличане на софтуер дълбоко сканира вашата карта с памет и изтегляне на всички изгубени файлове и папки от картата с памет. Софтуер за възстановяване на карти с памет възстановява загубени или изтрити файлове и папки от различни формати за карти с памет , включително SD , XD карти , CF карта, MMC карти , MiniSD , микроб карта и осигурява цялостна възстановяване на данни от всички видове карти с памет ( възстановяване памет XD карти , възстановяване флаш карта , SD карта и т.н. за възстановяване), за по-малко време.

Програма за възстановяване на файлове на картата с памет може да се възстановят изтрити снимки , картинки, аудио файлове , видео и други файлове от карта памет, дори когато съобщенията обща грешка показвани на екрана на компютъра, докато достъп до устройството на картата с памет на вашия компютър. Ние също така предоставя карта с памет софтуер за възстановяване на данни за потребителите на Mac , което да се възстанови загубените си ценни данни от различни видове карти с памет на Apple Macintosh OS X инсталирана на компютъра .

Уникален качането възстановяване, за да намерите бързо и лесно:

Memory card recovery Step2 step3

Възстановява данни в различни ситуации

Human Fault

Human Fault

Загуба на данни може да бъде резултат от случайно изтриване на файлове, неправилно боравене карта с памет или дори често формат диск.

Системни грешки, генерирани

Системни грешки, генерирани

System генерира грешки, като например " Не шофирайте форматирани " или " формат сега" може да се покаже , когато картата с памет е свързан към компютъра. Тези грешки правят данните на картата с памет недостъпна .

Софтуер Virus

Софтуер Virus

Софтуер неизправност е основната причина на логически повредени или катастрофирали данни от карта с памет.

Поради корупцията карта с памет

Поради корупцията карта с памет

Ако се извади картата с памет от цифровия фотоапарат или четец на карти по време на прехвърлянето на файлове , тя може да доведе до корупция картата с памет.

Power Surge

Power Surge

Внезапно спиране на тока , може също да бъде причина за загуба на данни. Файлове в картата с памет може да се загубят , ако прекъсване на захранването в между копиране на данни към компютърната система.