Kotiin >> Sivukartta >> suomalainen
 

Muistikortti Data Recovery Software

Muistikortti tietojen hyödyntämistä ohjelmisto heti palauttaa kadonneet tiedostot ja kansiot muistikortilta . Ohjelmisto talteen tietoa kadota vahingossa poistetaan , usein levyn muodossa, virus ohjelmisto-ja muut tietojen pelastamiseksi . Syvästi Muistikortti hyödyntämistä ohjelmisto skannaa kortin ja palauttaa tiedostot ja kansiot muistikortilta . Kortin tietojen palauttamista ohjelmisto palauttaa kadonnut tai poistetut tiedostot ja kansiot eri muistikortteja kuten SD, xD -kortti , CF-kortti , MMC , miniSD , microSD-kortti tarjoaa kattavaa ja tietojen hyödyntämistä kaikki lajit muistikortteja ( XD muistikortti elpyminen, flash card Recovery , SD -kortin tietojen palauttamista jne. ) vähemmän aikaa .

Muistikortti tietojen hyödyntämistä ohjelmisto palauttaa kuvia , kuvia , audiona , videoita ja tiedostoja muistikortilta Muut silloinkin, kun yhteistä virheilmoituksiatietokoneen näytöstä , kun hän käyttää kortin PC . Myös me tarjoavan muistikortin tietojen hyödyntämistä ohjelmisto Mac-käyttäjät voivat palauttaa tietoja eri muistikortteja Apple Macintosh OS X asennettuna tietokoneeseen .

ainutlaatuinen elpyminen proccess löytää nopeasti ja helposti:

Memory card recovery Step2 step3
Select recovery mode   Tarkista laite / PC   Näytä talteen tietoja ja tallentaa milloin tahansa haluttuun kohtaan tallennuslaite.

Talteen tietoa eri tilanteissa

ihmisen Vika

ihmisen Vika

Data Loss voi johtua vahingossa poistetaan tiedoston , käsittely tai muistikortti Improperia Vaikka usein levyn muodossa.

Järjestelmä aiheuttanut virheitä

Järjestelmä aiheuttanut virheitä

Kuten järjestelmän aiheuttanut virheitä " ajaa ei alustettu " tai " Format nyt " voidaan näyttää , kun muistikortti on kytketty tietokoneeseen. Nämä virheet tekevättiedotmuistikortille saavuttamattomissa .

virus-ohjelmisto

virus-ohjelmisto

Toimintahäiriöt ohjelmisto onmerkittävä syy loogisesti kaatui tai vioittuneet tiedot muistikortilta

Koska muistikortille korruptio

Koska muistikortille korruptio

Jos vedät poismuistikorttidigitaalikamerasta tai kortinlukijasta aikana siirtää tiedostoja , se voi johtaa muistikortti korruptio .

Virtapiikin

Virtapiikin

Äkillinen sähkökatkos voi myös ollasyy tietojen menetyksen. Tiedostojamuistikortin kanssa voi eksyä, jos sähkökatko tapahtuu Välillä Tietojen kopioiminentietokonejärjestelmään .