Σπίτι >> Sitemap >> ελληνικά
 

Λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων καρτών μνήμης

Κάρτα μνήμης Το λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων ανακτά τα χαμένα αρχεία φακέλους άμεσα και από την κάρτα μνήμης . Το λογισμικό ανακτεί τα στοιχεία που χάνονται λόγω στην τυχαία διαγραφή , συχνές μορφές δίσκων , λογισμικό προστασίας από ιούς και άλλες καταστάσεις απώλεια δεδομένων . Το λογισμικό αποκατάστασης καρτών μνήμης σαρώνει βαθιά κάρτα και ανακτά τα αρχεία και τους φακέλους από την κάρτα μνήμης . Πρόγραμμα αποκατάστασης καρτών αποκαθιστά τα χαμένα ή διαγραμμένα αρχεία και φακέλους από διάφορες μορφές της κάρτας μνήμης SD Συμπεριλαμβανομένων , xD κάρτα , κάρτα CF , κάρτα MMC , miniSD , microSD κάρτα και παρέχει πλήρη ανάκτηση δεδομένων από όλα τα είδη των καρτών μνήμης (ανάκτηση μνήμης xD κάρτα , flash αποκατάστασης καρτών , κάρτα SD αποκατάστασης κλπ ) σε λιγότερο χρόνο

Πρόγραμμα αποκατάστασης καρτών μνήμης ανακτεί φωτογραφίες, εικόνες , ηχητικά, βίντεο και άλλα αρχεία από τα μηνύματα λάθους Κάρτα μνήμης κοινό ακόμα και όταν εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή , ενώ Πρόσβαση κάρτα στον υπολογιστή . Μπορούμε επίσης να παρέχουν την κάρτα μνήμης Το λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων για τους χρήστες Mac να ανακτήσει τα στοιχεία από διαφορετικά είδη καρτών μνήμης για την Apple Macintosh OS X εγκατεστημένη στον υπολογιστή .

Μοναδικό διαδηκασία αποκατάστασης για να βρείτε γρήγορα και εύκολα:
Memory card recovery Step2 step3
Επιλέξτε τη λειτουργία ανάκτησης   Σάρωση συσκευής / Υ σας   Δείτε τα δεδομένα που ανακτήθηκαν και να αποθηκεύσετε σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση της συσκευής αποθήκευσης σας.

Ανακτά δεδομένα σε διάφορες καταστάσεις

Ανθρώπινο Fault

Ανθρώπινο Fault

Η απώλεια δεδομένων μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της τυχαία διαγραφή αρχείων , ακατάλληλο χειρισμό ή την κάρτα μνήμης περίεργο σχήμα συχνή δίσκο .

Σύστημα δημιούργησε σφάλματα

Σύστημα δημιούργησε σφάλματα

Δημιουργείται από το σύστημα σφάλματα : όπως « το αυτοκίνητο δεν σχηματοποιείται" ή "το μέγεθος τώρα" ενδέχεται να εμφανιστεί , όταν κάρτα μνήμης είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή . Αυτά τα λάθη κάνουν τα δεδομένα στην κάρτα μνήμης απρόσιτη.

Virus λογισμικό

Virus λογισμικό

Δυσλειτουργία του λογισμικού είναι ο κύριος λόγος της Λογικά κατεστραμμένα ή συνετρίβη δεδομένα από την κάρτα μνήμης .

Λόγω διαφθορά κάρτα μνήμης

Λόγω διαφθορά κάρτα μνήμης

Εάν το τράβηγμα από την κάρτα μνήμης από την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή συσκευή ανάγνωσης καρτών που υπάγονται στη μεταφορά των αρχείων , αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαφθορά κάρτα μνήμης .

Ισχύς κύμα

Ισχύς κύμα

Αιφνίδια διακοπή ρεύματος μπορεί επίσης να είναι η αιτία της απώλειας δεδομένων . Αρχείων στην κάρτα μνήμης μπορεί να χαθεί εάν συμβεί διακοπή ρεύματος στο μεταξύ την αντιγραφή δεδομένων στο σύστημα του υπολογιστή .