Otthon >> Sitemap >> Magyar
 

Memóriakártya Data Recovery Software

Memóriakártya adat visszaszerzés szoftver helyreállítja az elveszett fájlokat mappák azonnal és a memóriakártyáról . Software visszanyeri elveszett adatok miatt véletlen törlés, gyakori lemezformátumok , vírus szoftverek és egyéb adatvesztés esetén. Memóriakártya visszaszerzés szoftver mélyen ellenőrzi a kártyát, és helyreállítja a fájlok és mappák memóriakártyán. Card helyreállítási program visszaállítja az elveszett vagy törölt fájlokat és mappákat a különböző memóriakártya formátumot, beleértve az SD, xD kártya, CF kártya, MMC kártya, miniSD , microSD kártya és átfogó adatokat kilábalás mindenféle memória kártya ( xD kártya memória hasznosítás , flash kártya helyreállítási , SD kártya helyreállítási , stb ), kevesebb idő alatt.

Memóriakártya helyreállítási program visszanyeri fotók, képek , hangok , videók és más fájlok a memóriakártyáról hibaüzenetek közös akkor is, ha megjelenik a számítógép képernyőjén , miközben elérése kártyát a PC-n . Azt is előírják, memóriakártya adat visszaszerzés szoftver a Mac felhasználók számára , hogy visszaszerezze az adatokat különböző memóriakártyák Apple Macintosh OS X telepített számítógépre .

Egyedülálló helyreállítási folyamatmegjelenítő találni gyorsan és egyszerűen:

Memory card recovery Step2 step3

Felépüléséig adatok különböző helyzetekben

emberi hiba

emberi hiba

Adatvesztés lehet az eredménye, véletlen törlés , helytelen kezelés vagy a memóriakártya furcsa gyakori lemez formátum .

Rendszer által generált hibák

Rendszer által generált hibák

A rendszer által generált hibák: például a "meghajtó nincs formázva " vagy "méretű most" jelenhet meg , amikor memóriakártya csatlakoztatva van a számítógéphez . Ezek a hibák , hogy az adatokat a memóriakártyára megközelíthetetlen .

Virus szoftver

Virus szoftver

Hibásan működő szoftver a fő oka a logikailag hibás vagy összeomlott adatot a memóriakártyáról .

Miatt Memóriakártya korrupció

Miatt Memóriakártya korrupció

Ha húzza ki a memóriakártyát a digitális fényképezőgép vagy kártyaolvasó eső fájlátvitel , akkor vezethet Memóriakártya korrupció .

Túlfeszültség

Túlfeszültség

Hirtelen áramkimaradás is az oka az adatvesztés. Fájlok a memóriakártyán lehet eltévedni , ha áramszünet között előforduló másolás adatait a számítógépes rendszer .