Насловна >> Мапа на сајтот >> македонски
 

Мемориска картичка Обнова податоци софтвер

Лесен за употреба мемориска картичка податоци за обновување на софтвер веднаш го обновува сите изгубени податоци поради случајно бришење , чести диск формати , софтвер вируси и други загуба на податоци ситуации . Мемориска картичка датотека спасување софтвер длабоко скенира вашата мемориска картичка и добивање на сите изгубени датотеки и папки од мемориска картичка. Мемориска картичка за обновување на софтвер враќа изгубени или избришани датотеки и папки од различни мемориска картичка формати, вклучувајќи SD, xD картичка , CF картичка, MMC картичка, miniSD, microSD картичка и обезбедува сеопфатна податоци за наплата од сите видови на мемориски картички ( XD мемориска картичка за наплата, флеш картичка за наплата, SD картичка за наплата итн) за помалку време.

Мемориска картичка датотека програма за опоравување може да закрепне избришани слики , слики, аудио, видео и други датотеки од мемориска картичка , дури и кога пораки честа грешка прикажана на компјутерскиот екран додека пристапува на мемориската картичка уред на вашиот компјутер. Ние исто така нудиме мемориска картичка податоци за обновување на софтвер за Mac корисници што да се опорави нивните изгубени драгоцени податоци од различни типови на мемориски картички на Apple Macintosh OS X инсталиран компјутер.

уникатен обновување процес на избори да се најде брзо и лесно:

Memory card recovery Step2 step3
Изберете обновување на владата   Скенирате вашиот уред / компјутер   Прикажи ги обнови податоците и спаси било која саканата локација на вашиот уред за складирање.

Обновува податоците во различни ситуации

човечка грешка

човечка грешка

Загуба на податоци може да биде резултат на случајно бришење датотека, несоодветна мемориска картичка ракување или дури и чести диск формат.

Систем генерирана грешки

Систем генерирана грешки

Систем генерирана грешки како што се " уредот не е форматирана " или " формат сега " може да бидат прикажани, кога мемориската картичка е поврзан со компјутер . Овие грешки се направи на податоците на мемориската картичка недостапни.

софтвер Вирусот

софтвер Вирусот

Софтвер дефект е главната причина за логично оштетени или се урна податоци од мемориска картичка.

Поради мемориска картичка корупцијата

Поради мемориска картичка корупцијата

Ако се тргнуваше на мемориската картичка од дигиталниот апарат или читач на картички за време на пренос на датотеки, тоа може да резултира со мемориска картичка корупцијата.

Моќ пренапони

Моќ пренапони

Ненадеен прекин на струја , исто така, може да биде причина за загуба на податоци. Слики во мемориската картичка може да се изгуби ако власта неуспех се јавува помеѓу копирање на податоци во компјутерски систем.