rumah >> Peta Laman >> melayu
 

Kad Memori Pemulihan Data Perisian

Mudah untuk menggunakan kad memori pemulihan data perisian pulih serta-merta semua data hilang anda kerana penghapusan sengaja , format cakera kerap, virus perisian dan lain-lain situasi kehilangan data. Fail kad memori semula perisian mendalam mengimbas kad memori anda dan mendapatkan semua fail hilang dan folder dari kad ingatan. Pemulihan kad memori perisian mengembalikan hilang atau dipadam fail dan folder dari pelbagai format kad memori termasuk SD , kad xD , kad CF, MMC kad, miniSD , microSD kad dan menyediakan pemulihan data yang komprehensif dari semua jenis kad memori ( memori kad pemulihan xd , pemulihan kad flash , kad SD pemulihan dan lain-lain ) dalam masa kurang.

Program pemulihan fail kad memori boleh memulihkan dipadam gambar, gambar, audio, video dan fail lain dari kad memori walaupun mesej ralat biasa dipaparkan pada skrin komputer semasa mengakses peranti kad ingatan pada PC anda. Kami juga menyediakan kad memori pemulihan data perisian untuk pengguna mac apa untuk memulihkan data berharga yang hilang dari jenis kad memori pada Apple Macintosh OS X dipasang komputer.

Pemulihan proccess unik untuk mencari Segera dan Mudah:

Memory card recovery Step2 step3
Pilih mod pemulihan   Mengimbas peranti / PC anda   Lihat semula data dan simpan di mana-mana lokasi-inginkan peranti simpanan anda.

Pulih data dalam pelbagai situasi

Kerosakan manusia

Kerosakan manusia

Kehilangan data boleh menjadi hasil daripada penghapusan fail tidak sengaja, tidak wajar pengendalian kad memori atau format cakera kerap.

Sistem menghasilkan ralat

Sistem menghasilkan ralat

Sistem menghasilkan ralat seperti " memandu tidak diformat " atau "format sekarang" boleh dipamerkan, apabila kad memori bersambung ke komputer. Kesilapan-kesilapan ini membuat data pada kad memori tidak boleh diakses.

Virus perisian

Virus perisian

Perisian berfungsi adalah sebab utama secara logik rosak atau terhempas data dari kad memori .

Oleh kerana rasuah kad memori

Oleh kerana rasuah kad memori

Jika anda menarik keluar kad memori dari kamera digital atau pembaca kad semasa pemindahan fail, ia boleh menyebabkan rasuah kad ingatan.

Kuasa lonjakan

Kuasa lonjakan

Kegagalan kuasa secara tiba-tiba juga boleh menjadi punca kehilangan data. Gambar dalam kad memori mungkin hilang jika kegagalan kuasa berlaku di antara penyalinan data kepada sistem komputer .