Acasă >> Harta site-ului >> Română
 

Software-ul de card de memorie de recuperare de date

Ușor de utilizat software-ul de card de memorie de recuperare de date recuperează instantaneu toate datele pierdute din cauza la ștergerea accidentală , formate de disc frecvente , virus software-ul și alte situații de pierdere de date . Software-ul de fișiere de pe cartela de memorie de recuperare scanează profund cartela de memorie și de a prelua toate fișierele pierdute și folderele de pe cardul de memorie . Software-ul de recuperare card de memorie restaurează fișierele și folderele pierdute sau șterse din varietate de formate de carduri de memorie , inclusiv SD , card xD , CF card , card MMC , miniSD , card microSD și prevede recuperarea completă a datelor de la toate tipurile de carduri de memorie ( de recuperare card de memorie xD , recuperare flash card , card SD de recuperare , etc ), în mai puțin timp.

Program de recuperare fișier card de memorie poate recupera elimină fotografii , imagini , audio , video și alte fișiere de pe cardul de memorie , chiar dacă mesajele de eroare comune afișate pe ecranul computerului în timp ce accesează dispozitivul de card de memorie pe PC-ul dumneavoastră . Oferim , de asemenea, card de memorie de recuperare de date software pentru utilizatorii de Mac ceea ce a recupera datele lor prețioase pierdute de la diferite tipuri de carduri de memorie de pe Apple Macintosh OS X instalat calculator .

uploadat unic de recuperare pentru a găsi rapid și ușor:

Memory card recovery Step2 step3
Selectați modul de recuperare   Scanare aparat / PC   View recovered data and save at any desired location of your storage device.

Vezi recuperate de date și de a salva de la orice locație dorită a dispozitivului de stocare.

Fault uman

Fault uman

Pierderea de date poate fi rezultatul de ștergere fișier accidentale , manipularea necorespunzătoare card de memorie sau chiar format frecvente disc .

Erori de sistem generat

Erori de sistem generat

Diverse erori de sistem , cum ar fi eșec hardware , erori comune de sistem , cum ar fi " nu conduce formatat " etc duce la pierderea de date importante .

Virus Software-ul

Virus Software-ul

Disfuncționalități Software-ul este principalul motiv de date corupte sau logic sa prăbușit de pe cardul de memorie .

Operație Format rapid efectuată

Operație Format rapid efectuată

Utilizatorul a efectuat operațiune de " Quick Format ", în timp ce la accesarea cardului de memorie în unitatea My Computer și alte motive generale .

Spikes de putere

Spikes de putere

Pană de curent brusc poate fi , de asemenea, cauza de pierdere a datelor .